Rotary Foundation Seminar 4 december 2021 !!! HYBRIDE !!! HYBRIDE !!! HYBRIDE !!!

Samstag, 4. Dezember 2021 09:00 - 13:00 , Faculty Club Leuven

Graag nodigen we u uit voor  het Rotary Foundation Seminarie.

Wegens het stijgend risico op Corona-besmetting, zal dit seminarie zowel fysiek als online doorgaan.

De fysieke vergadering zal doorgaan in Leuven, Faculty Club Leuven, Grootbegijnhof 14, 3000 Leuven (GPS: Tervuursevest 70, Leuven)

Voor de online vergadering zal een link gestuurd worden of gepubliceerd worden op deze webpagina.   Als u zich heeft ingeschreven zal u de link ook via mail ontvangen.

Het seminarie is een algemeen seminarie, waar alle thema's van The Rotary Foundation aan bod zullen komen.  Nuttig voor zowel de voorzitters van de Rotary Foundation, als nieuwe leden.

Programma:

Ontvangst vanaf 8.30u met koffie/fruitsap/versnapering. Deelnemers zullen onmiddellijk moeten plaats nemen aan tafel).

Start seminarie en online gedeelte: 9u-10u

              Topics: financiering, End Polio Now, Paul Harris Society, Rotaract

Koffiepauze (zittend, aan tafel): 10u tot 10.15u

Drie thema sessies: 10.15u tot 12.00u

             Drie interactieve themasessies met practijkvoorbeelden en met mogelijkheid tot vraag en antwoord (online-deelnemers zullen hun vragen enkel via de chat kunnen stellen).    Topics:: Global Grants (incl. VTT), District Grants, Scholarships, beurzen van het district en POLIO). In elke sessie komen ook getuigenissen aan bod. Tijdens de sessies verzoeken wij iedereen om het mondmasker zoveel mogelijk op te houden, met uitzondering van de sprekers.

Einde online gedeelte: 12:00

Groepsfoto (enkel indien de afstand kan gerespecteerd worden): 12.15u

Glas van de vriendschap (zittend, aan tafel): 12.30u

Lunch (facultatief à 35 €): 13.00u

Wij wensen dit seminarie in zo veilig mogelijke omstandigheden te organiseren, daarom is elke deelnemer verplicht een mondmasker te dragen en afstand te houden.  De lokalen zullen ook voldoende verlucht worden. Daarnaast zal het event volledig zittend doorgaan, met max. 6 personen aan een tafel.

ALLE DEELNEMERS ZULLEN OOK EEN COVID SAFE TICKET (CST) MOETEN TONEN.

U kan inschrijven of uw inschrijving wijzigen via de volgende link, op de website van de Rotary Foundation: hier inschrijven

Als u enkel online deelneemt, mogen wij u dan ook verzoeken om uw deelname toch te bevestigen en in de commentaar te vermelden dat u online deelneemt. Op die manier kunnen wij u via mail de link sturen voor uw deelname (die zal ook nog op de webpagina worden gepubliceerd).

Indien u reeds was ingeschreven voor de lunch en u reeds betaald heeft, zullen wij dat uiteraard terugstorten, als u uw inschrijving tijdig heeft aangepast.